آنتی ویروس؛ نرم‌افزاری است که از آن برای نظارت و حفاظت از داده‌های یک سیستم کامپیوتری در مقابل، جاسوس افزارها، ویروس‌ها، روت کیت‌ها، حملات فیشینگ و… استفاده می‌شود. به عبارتی دیگر باید گفت که این نرم افزار برنامه‌ای است که عمل شناسائی، تشخیص و حذف ویروس بر روی سیستم کامپیوتری را انجام می‌دهد.

آنتی ویروس‌ها با توجه به کارکرد خود دارای دو نوع؛ خانگی و سازمانی هستند، که در این مطلب ما به معرفی و بررسی آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن پرداخته‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم برای شناخت بیشتر این نوع آنتی ویروس به مطالعه‌ی این مطلب تا انتها بپردازید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

معرفی آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن

در ابتدای مبحث آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن باید بگوییم، که نرم افزار آنتی ویروس وظیفه‌ی نظارت و حفظ امنیت سیستم‌های کامپیوتری در برابر انواع ویروس‌ها و جاسوس افزارها را دارد.

آنتی ویروس شرکتی پرکاربردترین نوع این نرم افزار است، که از آن برای مدیریت و حفظ امنیت سیستم اطلاعاتی شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ استفاده می‌شود.

اما این نوع آنتی ویروس نیز با توجه به برند آن، دارای انواع مختلفی هست و هرکدام از آن‌‌ها دارای مزیت‌های متفاوتی می‌باشند، که در ادامه‌ی بحث معرفی آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن، به بررسی بهترین و پرکاربردترین آنتی ویروس‌های شرکتی می‌پردازیم.

معرفی آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آنانواع آنتی ویروس

در این بخش از مبحث آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن، به بررسی اصولی این تکنولوژی خواهیم پرداخت. آنتی ویروس‌های شرکتی دارای امکانات و کاربردهای زیادی در حفظ امنیت سیستم اطلاعاتی سازمان‌های مختلف هستند، که با توجه به نیاز و استفاده‌ی فراوان از آن‌ها، شرکت‌های گوناگونی به تولید برندهای متنوع این نرم افزار پرداخته‌اند.

برای همین انتخاب و تشخیص یک آنتی ویروس مناسب و کاربردی امروزه به امری دشوار تبدیل شده است. از این رو ما در این قسمت 4 نوع از بهترین آنتی ویروس‌های سازمانی را به شما معرفی می‌کنیم.

  1. سیمانتیک (Symantec): این نوع آنتی ویروس سازمانی از قدیمی‌ترین انواع آن می‌باشد، که به دلیل داشتن ویژگی‌ها و کاربرد‌های فروانی از جمله موارد زیر، همواره جزء لیست برترین‌ آنتی ویروس‌های تحت شبکه جای دارد.
  • داشتن رابط کاربری جذاب و آسان
  • دارا بودن کارایی و سرعت خیلی خوب
  • به کاربردن کمترین میزان از منابع سیستم
  • پشتیبانی کردن از سیستم‌ عامل لینوکس، ویندوز و MAC
  • پیشگیری از اجرای اپلیکشن و فایل‌های مشکوک و غیرقابل اعتماد
  • امکان خنثی کردن و تشخیص حملات Zero-Day
  • بهرمند بودن از Firewall قوی برای مدیریت ترافیک شبکه
  • برخودار بودن از کنسول مدیریتی قدرتمند
  • قادر به دریافت آخرین به‌روزرسانی‌های امنیتی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طریق شماره زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید

  1. کسپرکسی (Kaspersky): کسپرکسی هم مانند سیمانتیک جزء محبوب‌ترین آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن می‌باشد. که علاوه بر نوع تحت شبکه آنتی ویروس دارای نرم افزار ضد ویروس خانگی نیز هست.

از برترین ویژ‌گی‌های و مزایای آن می‌توان به داشتن مانیتور هوشمند، میزان امنیت بالا، توانایی تشخیص سریع و ردیابی برنامه‌های جاسوسی، پیشگیری از نشت داده‌ی سیستم، حفاظت کامل از حریم خصوص و… اشاره کرد.

  1. بیتدیفندر (Bitdefender): آنتی ویروس‌های بیتدیفندر توتال سکیوریتی، ویروس پلاس، اینترنت سکیوریتی و بیتدفیندر آنتی ویروس برای سیستم عامل مک، چهار نوع پرکاربرد این نرم افزار هستند. که هر کدام از آن‌های ویژگی‌های خاص خود را دارند.

اما به طور کلی تمامی انواع این ضد ویروس قابلیت زیادی در حفظ امنیت سیستم مدل‌های مختلف لپ تاپ و کامپیوترهای خانگی و شرکتی را دارند.

  1. انواع آنتی ویروسآواست (Avast): نرم افزار ضد ویروسی آواست از تولیدات شرکت سافت ویر هست. نسخه‌های رایگان و تجاری این نرم افزار در بازار موجود می‌باشند.

باید گفت که این آنتی ویروس سازمانی در حال حاضر بالغ بر 170 میلیون کاربر دارد. برخی از مزیت‌های آنتی ویروس آواست عبارتند از:

  • قابلیت به‌روزرسانی سریع
  • محافظت از سیستم در برابر جاسوس افزارها و روت‌کیت‌ها
  • داشتن رابط گرافیکی مورد پسند کاربر
  • توانای تشخیص برنامه‌های ناشناس
  • دارای ویژگی شناسایی هوشمندانه
  • قادر به اسکن زمان‌بندی شده و خودکار از سیستم

اکنون که با آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن آشنا شدیم نوبت به بررسی تفاوت‌های آن با آنتی ویروس خانگی می‌رسد.

تفاوت آنتی ویروس خانگی و شرکتی در چیست؟

یکی از رایج‌ترین سوالات افراد متقاضی خرید آنتی ویروس این است که، آنتی ویروس شرکتی برای من بهتره یا خانگی؟ جواب این سوال بستگی به میزان انتظار افراد از کارکرد این نرم افزار و هزینه‌ای که برای آن می‌خواهند پرداخت کنند، دارد.

به طور کلی آنتی ویروس‌های شرکتی دارای امکانات بیشتر و توانایی ایجاد امنیت قوی‌تری نسبت به نوع خانگی هستند. از همین رو قطعا از نظر کیفیت و کارایی، سطح این نوع آنتی ویروس بسیار بالاتر از نوع خانگی می‌باشد.

اما از طرف دیگر جهت استفاده از آن باید هزینه‌ی بالاتری پرداخت کرد، که این میزان هزینه در موارد استفاده‌ی خانگی یا برای شرکت‌های کوچک، اصلا به صرفه نیست. همان طور که در قسمت معرفی آنتی ویرس شرکتی و سازمانی و انواع آن گفتیم؛ افراد باید با توجه به نیاز و توان مالی خود، یکی از انواع این نرم افزار را تهیه نمایند.

تفاوت آنتی ویروس خانگی و شرکتی در چیست؟مزایا و کاربرد آنتی ویروس شرکتی

پیش از این با کاربردهای آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن تا حد زیادی آشنا شدیم. به طور کلی باید گفت که مهم‌ترین مزیت این نرم افزار محافظت از داده‌ها و اطلاعات حساس شرکت‌ها و سازمان است. که پس از خرید و نصب کنسول مدیریتی آن، دارندگان این نوع آنتی ویروس می‌توانند به مدیریت و کنترل کاربرانی بپردازند،که از اطلاعات و سیستم‌های آنان استفاده می‌کنند.

همچنین به وسیله‌ی این نرم افزار می‌توان برای هر مشتری یا کاربر برنامه‌ی مشخصی تعیین نمود. یا اینکه می‌توان دسترسی برخی از کاربران را از طریق ایجاد حد دسترستی، در بخش‌هایی از پنل سایت محدود و محروم کرد.

یکی دیگر از مزیت‌های نصب آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن بر روی سیستم کاهش یافتن مصرف اینترنت شرکت‌ها برای آپدیت کلی ضد ویروس هست. مدیریت کردن دارایی سازمان و رمزگذاری آن نیز از برترین مزایای خرید و نصب این نرم افزار می‌باشد.

کلام آخر

همان طور که تاکنون متوجه شدیم حفاظت از امنیت اطلاعات و داده‌های موجود در سیستم شرکت و سازمان‌ها امری بسیار مهم است. این امر از طریق خرید و نصب آنتی ویروس شرکتی و سازمانی و انواع آن میسر می‌شود.

پیشتر نیز گفتیم که با توجه به افزاش انواع مختلف آنتی ویروس و شرکتهای تولید کننده‌ی آن تشخیص نوع با کیفیت و مناسب این نرم افزار کاربردی، دیگر آسان نیست. برای همین شما می‌توانید با مراجعه به تیم ما در پی سی امداد از راهنمایی‌های کارشناسان ما جهت خرید و بهترین نوع آنتی ویروس شرکتی مناسب سیستم و نیاز خود بهره‌مند گردید.

فهرست