مدیریت خدمات شبکه اجتماعی فواید بسیاری برای کسانی که از طریق شبکههای اجتماعی مانند ابنستاگرام، توئیتر، یوتیوب و … کسب و کار یا فعالیت می کنند، دارد. خدمات سوشیال مدیا به سه شکل متفاوت ارایه میشود، که در این مقاله به طور کامل با این مبحث آشنا می شوید.
با توجه به رقابت بسیار در فضای مجازی برای معرفی کسب و کار خود، نحوه ارایه خدمات سوشیال مدیا اهمیت بسیار بیشتری گرفته و شما برای پیشرفت در کار و جذب فالوور باید با انواع این خدمات آشنا شوید و آنها را با توجه به حوزه فعالیت خود به کار بگیرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
نقش شبکههای اجتماعی در زندگی مدرن
امروزه شبکه های اجتماعی محیطی برای کسب اخبار، یادگیری، صحبت کردن، بیان عقیده، خرید و فروش کالا و ارایه خدمات هستند.
هر یک از شبکه های اجتماعی با اهداف مختلفی روی کار آمده اند و مخاطبان نیز به دنبال این اهداف به شبکه اجتماعی می آیند.
خدمات شبکه اجتماعی خود را باید متناسب با رسانه مورد نظر ارایه دهید. برای مثال اینستاگرام فضایی برای نمایش خلاقیت و آموزش است. ولی شبکه اجتماعی لینکدین مکانی برای رد و بدل کردن داده های علمی یا فرصت های شغلی است.
کسب و کارها اغلب از خدمات شبکه اجتماعی برای جذب مشتری بیشتری و شناساندن برند و هویت خود به مشتریان بالقوه بهره می گیرند.
در صورتی که در پی رونق کسب و کار خود از طریق شبکه های اجتماعی هستید، پس از هر گونه اقدامی لیست جامع از خدمات شبکه های اجتماعی تهیه کنید و متناسب با این لیست و اهداف سوشال مدیا پلتفرم مناسب را بیابید.
انواع خدمات شبکه های اجتماعی
به طور کلی خدمات شبکه اجتماعی در پنج گروه دسته بندی می شوند، این گروه ها شامل اپلیکیشن های برقراری ارتباط، اپلیکیشن های منتشر کننده عکس، اپلیکشین های منتشر نمودن ویدیو، اپلیکیشن های بلاگری و اپلیکیشن های تعاملی می شود. در این مقاله ما شما را با سه پلتفرم پرطرفدار و متداول در جامعه آشنا می کنیم. این پلتفرم ها عبارتند از؛
1. اپلیکیشن های برقراری ارتباط
یکی از رایج ترین و محبوب ترین اپلیکشن ها یا پلتفرم های شبکه اجتماعی پلتفرم هایی با هدف برقراری ارتباط و تعامل هستند. این پلنفرم ها شامل فیسبوک، توییتر و لینکدین می شوند.
فیسبوک یکی از قدیمی ترین و امن ترین شبکه های اجتماعی است، که این رسانه حدود 2/6 کاربر فعال ماهیانه دارد. توییتر در رده دوم است و حدود 166 میلیون کاربر به طور ماهیانه در آن فعالیت می کنند. لینکدین نیز یکی دیگر از خدمات شبکه اجتماعی است، که ماهیانه حدود 310 میلیون کاربر در آن فعالیت دارند.
این شبکه ها در دسته بهترین سوشال مدیا ها برای تعامل برقرار کردن با دوستان، کسب و کار، برند و کاریابی هستند. به عنوان مثال اگر صاحب یک کسب و کار کوچک و نوپا مانند کافه هستید، از طریق فیسبوک به راحتی می توانید کسب و کار خود را به همشهریان تان معرفی کنید.
برای این کار کافی است یک بیزنس اکانت در این رسانه بسازید و تمام اطلاعات کافه خود مانند لوکیشن کافه، لینک وب سایت و منو را با کاربران این رسانه اشتراک بگذارید. حتی امکان نظر دادن مشتریان نیز زیر اکانت کسب و کار شما برای جذب بهتر مشتری وجود دارد.
2. پلتفرم های به اشتراک گذاری عکس
اینستاگرام از محبوب ترین و رایج ترین پلتفرم های این دسته از خدمات شبکه اجتماعی است، که ماهیانه حدود یک بیلیون نفر در آن فعالیت می کنند. رتبه بعد از اینستاگرام نیز به برنامه محبوب پینترست تعلق می گیرد که 637 میلیون کاربر ماهیانه دارد.
هدف این دو پلتفرم به اشتراک گذاری خلاقیت ها با تکیه بر تصویر است. اپلیکیشن اینستاگرام یک بستر مناسب برای ارایه خدمات شبکه اجتماعی است، در این پلتفرم بسیاری افراد برای کسب و کارهای خود بازاریابی کرده و کالاهای خود را عرضه می کنند.
اینستاگرام علاوه بر اینکه محیط مناسبی برای معرفی کسب و کارهای کوچک است، به دلیل امکانات فراوان مانند استوری و ای جی تی وی یک محیط ایده آل برای تبلیغات و سرگرمی است. بسیاری از مردم جهان از این اپلیکیشن برای خرید و فروش کالاها و کسب اخبار استفاده می کنند.
پینترست اغلب خدماتی مرتبط به تولید لوازم ضروری و تزیینی خانه را به کاربران ارایه می دهد. در این اپلیکیشن امکان به اشتراک گذاری لینک ها به صورت مستقیم وجود دارد، ولی اینستاگرام این قابلیت را ندارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طریق شماره زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید
· برنامه های به اشتراک گذاری ویدیو
یکی از بهترین پلتفرم ها که انواع خدمات شبکه اجتماعی را در قالب ویدیو ارایه می دهد، یوتیوب با حدود دو بیلیون کاربر است که به صورت ماهیانه فعالیت دارند. آپارات نیز از شبکه های اجتماعی داخلی است که ماهیانه 36 میلیون کاربر در آن فعالیت دارند.
این برنامه ها برای شرکت ها و افرادی که خدمات شبکه اجتماعی مختلف مانند خیاطی یا فناوری را ارایه می دهند، بسیار ایده آل اند و می توان در آنها انواع خدمات سرگرمی و تفریحی و آموزشی مانند تعمیر یک وسیله برقی را به بازدیدکنندگان ارایه داد.
با اینکه بسیاری از پلتفرم ها مانند اینستاگرام نیز امکان اشتراک گذاری ویدیو را فراهم کرده اند، اما به پای جذابیت و قابلیت های یوتیوب نمی رسد. یوتیوب یک پلتفرم جهانی و عالی برای افرادی است که قادر به تولید محتواهای تفریحی مانند گیم، اموزشی مانند آشپزی و … هستند و با استفاده از آن به راحتی می توان کسب و کار خود را توسعه دهند.
سخن پایانی
اگر قصد دارید در یکی از پلتفرم های نام برده فعالیت کنید، اما نمی دانید که از کجا باید آغاز کنید و رازهای موفقیت چیست، بهتر است این کار را با کمک تیم پی سی امداد انجام دهید.
با کمک گرفتن از این تیم خدمات شبکه اجتماعی شما در هر پلنفرمی که باشد، بیشترین ترافیک را داشته باشد و بازدید کنندگان و دنبال کنندگان زیادی داشته باشید.
با کمک گرفتن از یک تیم حرفه ای اطمینان می یابید که در مسیر درستی گام برداشته آید و به راحتی می توانید با دیگر افراد حاضر در این پلتفرم ها رقابت کنید. برای آگاهی از خدمات ما به سایت پی سی امداد مراجعه کنید و متناسب با هدف خود از خدمات این تیم بهره ببرید.